Guidade kallbad

Det har säkert inte undgått någon att kallbad blivit en het trend här i Sverige. Och visst finns det något lockande i tanken att bada året runt och möta naturens alla årstider i havet eller i sjön? Att kallbada tillsammans och gemensamt gå utanför comfortzonen är en häftig upplevelse och blir till ett minne att bevara i teamet på jobbet eller kompisgänget!

Oavsett om du provat att kallbada tidigare eller ej så kommer det vara värdefullt och berikande att ta del av ett guidat kallbad. Aktiviteten genomförs av vana guider och vi samarbetar bland annat med Anders Bodén som coachat många kallbadare ned i det kalla vattnet och även examinerat polisstudenter i kursen ”Livräddning i kallt vatten/isvak”.

Vi erbjuder två olika alternativ till guidade kallbad:

Introduktion till kallbad
Vi börjar aktiviteten med en presentation om hälsofördelar med de kalla baden och tips och trix för att få ut det mesta av ett kallbad och samtidigt bada säkert. Efter presentation och frågestund ger vi oss ut i det kalla vattnet för ett gemensamt bad. Väl uppe ur vattnet samlas vi och dricker lite varmt och pratar om våra upplevelser.
Ett minne väl värt att bevara för teamet på jobbet. Vi ser till att föreviga stunden med bilder av badet om så önskas. Räkna med att aktiviteten tar cirka 1 ½ timme.
Kontakta oss för prisförfrågan.

Powerintroduktion kallbad
En stund fulladdad med energi! Aktiviteten inleds med en tuff andningsoptimering där deltagaren kommer syresätta varenda cell i kroppen för att sedan avsluta med ett gemensamt coachat dopp i det kalla vattnet. Efteråt samlas vi och dricker något varmt och pratar om våra upplevelser. Konceptet kommer från den världsberömde andnings- och kallbadsexperten Wim Hof.
Räkna med att aktiviteten tar cirka 1 ½ timme.
Kontakta oss för prisförfrågan.