NYHET! Presentera er på kallbadskartan

Nu erbjuder vi kallbadhus, hotell och vandrarhem med närhet till hav och sjö att presentera sig på vår karta över kallbadställen. Kartan används flitigt av kallbadare över hela landet. Med en markör på kartan har ni möjlighet att öka intresset för er verksamhet under vinterhalvåret mot en köpstark målgrupp*. Vår hemsida, Kallbad.nu, har under kallbadsäsongen över 10.000 besök per månad och fler än 20.000 sidvisningar. Våra besökare kommer till sidan för att få tips och råd inför sitt kallbad och tack vare att vi löpande uppdaterar vår kallbadskarta samt publicerar en ny kallbadskrönika varje vecka har vi många återkommande besökare.

KALLBADSÄSONGEN ENGAGERAR!
Vi har 15.000 engagerade och vetgiriga kallbadare i våra kanaler. De vill veta mer om hälsofördelar med kallbad, läsa artiklar på hemsidan och framför allt få tips på nya badställen för kallbad.

ERBJUDANDE
Presentera er på kallbadskartan under hela kallbadsäsongen 2022–2023 (november–april) till ett pris av 2.995 kr exkl moms. I priset ingår en markör för er verksamhet på kartan och en popup-ruta med bild och text samt vägbeskrivning. Se nedanstående exempel för kryoterapiföretaget VAUK. Ni listas även under fliken BADPLATSER på vår hemsida med en direktlänk till er.

För oss är det en win-win att finnas med på kallbad.nu’s karta över vinterbad. Kallbad.nu är ett fantastiskt nätverk med vinterbadare och massa kunskap kring kyla, kropp och knopp. Flera vinterbadare har nu möjlighet att välja Vauk när vinterbadet inte är tillgängligt och har blivit återkommande kunder till oss.
Vi rekommenderar kallbad.nu varmt!

Annika och Robban

Ägare, VAUK

Möt våra följare
Kallbad.nu är aktiv i flera olika sociala medier och just nu har vi 10.200 följare på Instagram och 4.500 följare på Facebook. Vi har en hög organiska räckvidd och många organiska reaktioner. Våra följare är pigga på att kommentera och dela. under oktober (som bara är starten på säsongen) hade vårt Instagram en organisk räckvidd på 37.000 personer och Facebook 75.000 personer. Våra följare är inne ofta på våra sociala kanaler, vårt senaste inlägg med fakta kring kalla bad har sparats 472 gånger och fått 47 kommentarer på Instagram och 141 kommentarer och 65 delningar på Facebook. Våra följare delar händelser av sina egna bad som vi delar i den takt vi hinner och de taggar oss i sina kallbadsinlägg.
 
På Instagram är 82% av våra följare kvinnor. De flesta av våra följare är mellan 35–54 år men vi har även en hel del följare i ålderskategorierna 25–34 och 18% 55–64. På Facebook är 87% av våra följare kvinnor och här är de flesta 45–64 år.
 
Vill ni synas i våra sociala medier? Kontakta oss på hej@kallbad.nu för prisuppgift och förslag på upplägg.
Om kallbad.nu
Kallbad.nu är en mötesplats för kallbadande vänner. På hemsidan kan badsugna hitta nya badplatser på kallbadskartan och söka efter lokala kallbadsgrupper att bada tillsammans med. Den som vill lära sig mer om hälsofördelar med kalla bad och läsa intervjuer med forskare, kallbadare och intressanta profiler hittar även detta på Kallbad.nu. Kallbad.nu är aktiv i flera olika sociala medier och har totalt 15.000 följare.
 
*Vår målgrupp
Genom att finnas med på kallbadskartan träffar ni en mycket engagerad målgrupp bestående av 100% kallbadsfantaster. Vi ser från vår kallbadsenkät att våra följare är redo att åka en bit för ett bra kallbad och ser det som en kul utmaning att bada kallt på nya platser.

  • 84% av våra följare är kvinnor och 68% av kvinnorna är mellan 35-54 år.
  • 31% badar 2–3 gånger i veckan och 80% föredrar en badplats med stege.
  • Det är framför allt hälsoeffekterna och den sociala samvaron som är anledningen till att bada kallt.

Nyhetsbrev till kallbadare
Tio gånger per kallbadsäsong skickar vi ut ett nyhetsbrev till våra följare. Här presenterar vi nya badplatser, krönikor och andra härliga nyheter som har med kallbad att göra. Här har ni som annonsör möjlighet att delta med ett exklusivt erbjudande till våra följare. Hör av er till oss om detta är av intresse så pratar vi ihop oss om ett upplägg.

Kontakta oss på hej@kallbad.nu om ni är intresserade av ett samarbete med Sveriges mötesplats för kallbadare. Vi ser fram emot att få höra från er!