PLATSER FÖR KALLA BAD I TÄBY

Saknar du en badplats? Hjälp oss att fylla denna hemsidan med grymma badplatser. Maila en fin bild tillsammans med en beskrivning och en adress till platsen till hej@kallbad.nu

Hägernäs strand, Täby

Här finner vi en brygga som leder ut till en isvak under vinterhalvåret. På bryggan finns även en bänk att ställa av badväskor etc. På kvällarna kan det även finnas levande ljus om man har tur.

Kartposition:
59°26’32.5″N 18°07’48.7″E

Lilla Rosa badhuset, Täby

Det är rosa ”Badhuset” vid Rönningesjön renoverat sedan ca 2 år. Fin plats för att bada, sommarbad, kallbad när det både regnar eller snöar. Badhuset skyddad mot vind, regn och snö. Blir extra mysigt med en tänd lykta. Mysigt morgon som kväll. Under vintern när isen ligger badas det samtidigt som människor åker skridskor eller längdskidor.

Vår, sommar och höst, kan du gå runt hela sjön ca 6km, perfekt att svalka sig med ett kallbad efteråt. Ca 10-15 min promenad ligger mysiga Viggbyholms stationscafe och på andra sidan sjön, ligger Rönningeby, en gård med djur och på helgerna servares våfflor, och grillkorv. Bra bilparkering vid Virauddsparken. Mysigt badplats att bada vid, mitt smultronställe.

Brygga ligger i året runt

Kartposition:
59°26’32.5″N 18°07’48.7″E